0

Sylwestrowa Odyseja

Bal Sylwestrowy w niezapomnianej stylizacji w godz. 19:00 – 4:00



  • Gala Sylwestrowa:Rozpocznij wieczór od uroczystej kolacji, podczas której nasz szef kuchni zabierze Cię w kulinarną podróż po czterech kontynentach. Delektuj się wykwintnymi daniami inspirowanymi kuchnią Azji, Ameryki, Europy i Polski, przygotowanymi z lokalnych, świeżych składników.
  • Specjalny Bal Sylwestrowy dla najmłodszych pod okiem profesjonalnego animatora (18:30 - 1:00)
  • Open Bar (wino, piwo, wódka, whisky, sylwestrowe menu drinków)
  • Wino musujące oraz niespodzianka Szefa Kuchni o północy
  • Muzyka na żywo i zabawa taneczna: Po uczcie, oddaj się zabawie przy dźwiękach muzyki na żywo. Nasz DJ zadba o to, aby każda chwila na parkiecie była pełna energii i radości.

Sylwestrowe Menu – Kulinarna Podróż po Czterech Stronach Świata

Rozpocznij swoją kulinarną podróż od wyjątkowego, serwowanego menu inspirowanego smakami czterech stron świata:

1
6

Przystawka z Francji: Pâté z kaczkiz galaretką jabłkową, wiśniową pianką i chrupiącymi croutons.

Zupa z Tajlandii: Aromatyczna zupa tajska z krewetkami, pełna egzotycznych przypraw i świeżych ziół.

Danie Główne z Hiszpani lub PolskiWybierz swoje danie główne:

  • Filet z dorady podany z pieczonymi warzywami, purée z pasternaka i sosem z chorizo oraz pomidorkami cherry.
  • Polędwiczka z jelenia sous vide marynowana w czerwonym winie, podana z pieczonymi warzywami, purée z pasternaka i sosem rozmarynowo-porzeczkowym.

Deser z Włoch: Klasyczne Tiramisu– delikatne, kremowe i pełne smaku.

2
6

Bufet ciepły:

  • Tradycyjna zupa PHO z aromatycznym bulionem.
  • Łosoś glazurowany w miso i miodzie na delikatnym pak choi.
  • Japońskie tsukune z sezamem.
  • Ryż jaśminowy z warzywami i szafranem.
  • Warzywa pieczone w azjatyckiej marynacie.

Bufet zimny:

  • Sałatka z makaronem ryżowymi kurczakiem.
  • Selekcja hummusów(3 rodzaje).
  • Sałatka z szarpaną wieprzowiną.

Deser: Patera egzotycznych owoców.

3
6

Bufet ciepły:

  • Zupa cebulowa z grzankami z parmezanem.
  • Szynka pieczona w sosie żurawinowo-chrzanowym.
  • Pieczony kalafior w sosie serowym.
  • Zapiekanka au gratin.

Bufet zimny:

  • Sałatka z pieczonego bakłażana z suszonym pomidorem.
  • Antipasti z różnych części Europy.
  • Gravlax z łososia.

Deser: Panna cotta z musem truskawkowym.

4
6

Od 22:30 – Podróż po Ameryce i Polsce:

Odkryj smaki obu Ameryk oraz tradycyjne polskie specjały, aby w pełni celebrować ten wyjątkowy wieczór.

Bufet ciepły:

  • Zupa krem z kukurydzy– delikatna i aksamitna, z nutą słodyczy.
  • Stek z tuńczyka podany z aromatyczną salsą verde.
  • Soczyste żeberka BBQo wyrazistym smaku.
  • Chrupiące krążki cebulowe.
  • Boliwijski pilaw ryżowy z warzywami.

Bufet zimny:

  • Sałatka amerykańska z kurczakiem i nachosami.
  • Wykwintna sałatka z homarem.
  • Tatar z pieczonego batata i buraka z syropem klonowym i prażonym słonecznikiem.

Deser: Brownie czekoladowe z orzechami – intensywnie czekoladowe, wilgotne i pyszne.

5
6

Bufet ciepły:

  • Tradycyjny żurek z borowikiem i jajkiem.
  • Polędwiczka wieprzowa w sosie myśliwskim.
  • Pieczone ziemniaki o chrupiącej skórce.
  • Fasolka szparagowa z migdałowym masełkiem.

Bufet zimny:

  • Pasztet staropolski– wyrazisty w smaku.
  • Selekcja wędlin i serów.
  • Selekcja wędzonych ryb.
  • Śledź w śmietanie z jabłkiem.

Deser: 

  • Tradycyjny sernik– puszysty i kremowy.
  • Domowy jabłecznik– aromatyczny, z kruchym spodem.
6
6

Szampańska zabawa z rodziną i przyjaciółmi z dawką energii na nowy rok… Przeżyj Sylwester na Kaszubach w Hotelu Aubrecht Country SPA Resort! Zapraszamy Cię na niezapomnianą imprezę w sercu malowniczych Kaszub. Hotel Aubrecht Country SPA Resort, przygotował dla Ciebie specjalną ofertę na sylwestrowy wieczór, która pozwoli Ci oderwać się od codzienności i zanurzyć się w magicznym świecie przyjemności.


KUP VOUCHER